Selectează o Pagină
Danion Vasile

Bine ați venit în Librăria Areopag! Sunt scriitorul Danion Vasile și vă mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să vă uitați pe cărțile pe care le-am scris sau le-am editat. Puteți găsi aici și cărțile mele de povești „pentru copiii mari și mici”, precum și jocurile educative pe care le-am creat și produs. Vreau să știți câteva lucruri:

  1. Toate cărțile din aceată librărie pot fi citite gratuit, în format pdf, de către cei care nu le pot cumpăra sau nu sunt deciși să le cumpere. Vă invit deci să vă uitați pe ele și, dacă vă plac, să le recomandați și altora.
  2. Transportul este gratuit pentru toate comenzile din România, indiferent de destinație.
  3. Comanda minimă este de 50 de lei.
  4. Cei care cumpără minim 10 exemplare din același titlu de carte beneficiază de reducere de 50%. Am decis să fac această reducere pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să facă cadou altora cărțile scrise sau editate de mine. Pentru cărțile care se află deja la reducere pe site, prețul este de 50% din valoarea fără reducere.
  5. Pentru comenzile internaționale, până pe 31 decembrie 2021 am decis să pun taxe poștale fixe, de 150 de lei pe coletul de maxim 4 kg, indiferent de destinație. (Această politică îi favorizează pe cititorii din zone îndepărtate de România. În același timp facilitează librăriei posibilitatea de a suporta integral taxele poștale pentru comenzile interne.) Fiecare depășire a celor 4 kg se taxează ca atare – se poate vedea în calculatorul final al comenzii.
  6. Într-o lume obsedată de publicitate și reclamă, sunt conștient că și cărțile și jocurile mele au nevoie de promovare. De aceea vă rog ca, dacă vă plac cărțile de aici, să le faceți recenzii cât mai obiective. Și să le promovați pe rețelele voastre de socializare. Mai mult decât atât, vă rog chiar să le recomandați prin viu grai prietenilor și cunoscuților voștri. Se poate?…

Danion Vasile – www.danionvasile.com

CONTACT

OFFLINE TIMES SRL
Reg. com: J40/13288/2015
CIF: 35181503
Adresa: STR. ALEXANDRU VLAHUTA, NR. 2, SECTOR 3, BUCURESTI, Jud. BUCURESTI
IBAN : RO24RNCB0075148050270001
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA